Eten aan zee

Het Texelse strand heeft een grote aantrekkingskracht. En dat is logisch, want het uitgestrekte Noordzeestrand van Texel behoort tot de mooiste stranden van Nederland. In Restaurant Noordzee kunt u heerlijk genieten van een drankje of hapje met uitzicht op zee. Ons restaurant is smaakvol ingericht met een knipoog naar het strand en
de zee.

Per 1 juni zijn de deuren van ons restaurant weer geopend, natuurlijk houden we ons hierbij aan de 1,5 meter afstandsregel. U kunt al vanaf 10.00 uur bij ons terecht. Tafels binnen dienen telefonisch gereserveerd te worden, het terras is vrij toegankelijk. Voor het diner hanteren we vaste tijden, u kunt dineren om 16.30, 18.00 en 19.30 uur.

Reserveren:   +31 222 317 365

fotosBekijk meer foto's

Strandbeleving

In ons restaurant en ook op ons loungeterras proeft u Texel in al zijn facetten. In onze gerechten worden zoveel mogelijk Texelse producten verwerkt en natuurlijk kunt u bij ons genieten van een Texels drankje. Op onze kaart vindt u uitgebreide lunchgerechten en kunt u zelf uw (driegangen) diner samenstellen. Ook na een flinke strandwandeling of heerlijke stranddag ontvangen wij u graag in ons restaurant.

Genieten aan het Strand

Alle kamers hebben een eigen identiteit, passend bij het zonnige strandleven op Texel. De boxspringbedden liggen heerlijk en de ruime badkamer is voorzien van een bad, föhn en aparte stoomdouche. Lekker een kopje thee of koffie zetten op de kamer en televisie kijken vanuit bed. Een aantal kamers heeft een waterbed.

Bekijk onze menukaart

Reviews

4.6 (105 Recensies)
Heerlijk vis gegeten en buiten op het terras een Texels gedronken. Mooie plek om de zon in de zee te zien zakken en naar de fazanten te kijken.
  -  Carla Colijn
Na een lange en mooie wandeling, waarvan het laatste stuk tegen de wind en wat regen in ging, konden we hier op adem komen met een geweldig lekkere, goed gevulde vissoep en een Texelse Skuumkoppe. Een prima rustplek na een forse wandeling!
  -  Marien de Clerq
Heerlijke koffie en zelf gemaakte appeltaart (zaaaaalig) plus nog een golfbrekertje (zelfgemaakte likeur met een beetje slagroom.
  -  Marianne van der Graaf